derde zege op rij voor nieuwleusen

Het was een wat slordige wedstrijd van beide kanten vanmiddag in Nieuwleusen. De eerste tien minuten verliepen rommelig met twee vroege noodgedwongen wissels aan de kant van Bruchterveld vanwege twee blessures. Beide ploegen kwamen daardoor in het begin niet echt in de wedstrijd. Na een half uur spelen werd de wedstrijd dan ook uit het niets opengebroken.

Een slordigheid van Bruchterveld leidde een doelpunt van Nieuwleusen in, zo vertelde Nieuwleusen-trainer David Leeuw. “Na balverlies van Bruchterveld werd Tom Odink van ons direct aangespeeld en hij draaide goed weg bij zijn directe tegenstander. Hij lobde vervolgens de bal ineens over de keeper heen. Een heel mooi doelpunt.”, zo kreeg Odink de complimenten van zijn trainer. Vervolgens waren er weinig uitgespeelde kansen meer met een 1-0 ruststand tot gevolg.

In de tweede helft ging Bruchterveld aanvallender spelen. De bezoekers pakten in de eerste tien minuten het initiatief maar creëerden geen kansen. Daarna nam Nieuwleusen het initiatief weer over maar was te slordig om tot kansen te komen, zo vertelde Leeuw: “In de laatste fase ontbrak het aan zuiverhuid waardoor we niet tot kansen kwamen. Als we niet zo slordig waren hadden we gewoon een paar keer kunnen scoren”.

Het duurde tot in de blessuretijd voordat de beslissing viel. De 92e minuut was al aan de gang toen Rick Jansen namens Nieuwleusen de 2-0 binnen schoot. Hiermee was de zege voor Nieuwleusen een feit dat nog een minieme kans heeft op het behalen van nacompetitie voor promotie. Dan moet namelijk alles meezitten voor de oranjehemden.

Nieuwleusen zal dan de vierde plek op de ranglijst moeten halen. Het staat momenteel vijf punten achter de nummer vier Bergentheim maar beide teams moeten nog tegen elkaar. Volgende week is Nieuwleusen vrij en een week later gaat het op bezoek bij Hardenberg’85.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.