de koek lijkt op voor usv rdc wint met 1 3

Ondanks dat het team van coach Theo van ‘t Zand niet sterk speelde creëerde het gedurende de wedstrijd een aantal doelrijpe kansen maar bleek de uitblinkende doelman Anco Jansen van ‘t Laar van RDC de grote sta in de weg.

Ook de buitenspelers, de 38-jarige Tesh Ros en 30-jarige Gino Natar, waren voor de vleugelverdedigers Bas Chierandjoe en Niek Ekkelenkamp een voortdurende plaag en dat betaalde zich uiteindelijk ook uit. De gasten kwamen in de 12e minuut door slordig balverlies via Gino Natar aan de leiding (1-0).

Ron Meijerink kreeg hierna een unieke mogelijkheid om de thuisploeg op gelijke hoogte te brengen maar zijn schot belandde in het zijnet. Het was routinier Kay Huzen die in de 20e minuut met een geplaatst schot de stand weer in evenwicht bracht, 1-1. Kort erna had Meijerink de 2-1 op zijn schoen maar vond de in blakende vorm verkerende Jansen van ‘t Laar op zijn weg. Ruststand 1-1.

Onmiddellijk na de hervatting pareerde de keeper tot tweemaal toe op fabuleuze wijze een schot en daarna een lob van Meijerink. Toen Natar in de 70e minuut doelman Martijn Scheper met een voorzet in de verste hoek verraste, leek het lot vroegtijdig beslecht voor USV (1-2). Toen topscorer Elvis Selimovic in blessuretijd door Bas Chierandjoe in het strafschopgebied werd gevloerd, zorgde Gino Natar met zijn derde doelpunt voor de 1-3 eindstand.

Zondag speelt USV om 14.00 uur uit tegen OVC ’21 in Ommen.

Meer foto's