Home / archiefcentraal / de gazelle troeft usv volledig af 5 1

de gazelle troeft usv volledig af 5 1

USV startte helemaal niet zo slecht maar nadat Bobby Vonk in de dertiende minuut de openingstreffer liet aantekenen liepen de blauwwitten gedurende de hele wedstrijd achter de feiten aan. Duels werden te vaak en te gemakkelijk verloren en men kreeg op de beroerde grasmat geen grip op het frivole spel van De Gazelle. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de gastheren in de 36e minuut door Dirk Jan Uenk de voorsprong naar 2-0 konden uitbouwen. Na de pauze leek USV terug te komen in de wedstrijd toen Tim Bouwman in de 55e minuut op fraaie wijze de 2-1 binnenschoot. Die hoop op een beter resultaat was maar van korte duur want uitblinker Dirk Jan Uenk vergrootte direct na aftrap de marge weer naar twee doelpunten, 3-1. Hierna controleerden de mannen van trainer Richard van den Berg het duel volledig en konden in het restant van de tweede helft heel eenvoudig, door doelpunten van Dirk Jan Uenk en Bobby Vonk, naar 5-1 uitlopen.

Omdat USV zondag op bezoek moet naar Diepenveen zal de ‘medische staf’ alle zeilen bij moeten zetten om de geblesseerden speelklaar te krijgen. De wedstrijd op sportpark De Zunnebargh begint om 14.00 uur en staat onder leiding van arbiter B.A.S. Meijer.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.