dauwpop in recordtijd uitverkocht

Organisatoren Frank Satink en Rob Telgenkamp zeggen overdonderd te zijn. “De voorverkoop ging vorig jaar al erg goed, maar dit jaar ging het echt extreem hard. Je hoopt elk jaar dat je veel kaarten verkoopt, maar dat het zo hard zou gaan durfden we niet te dromen. Dit jaar zitten we voor het eerst niet op Hemelvaartsdag en dat is toch wel even wennen, maar blijkbaar voor ons publiek niet. Echt fantastisch dit.”

Op het festival staan onder andere Kensington, Madness, Saybia, Jett Rebel, De Staat, Fresku en Ronnie Flex. Gisteren werd nog een kleine programmawijziging aangekondigd: Bokoesam vervangt Sevn Alias die eind mei een operatie moet ondergaan en dus niet kan optreden. Het Canadese Dilly Dally vult het allerlaatste gaatje in de line-up op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.