Home / archiefcentraal / dansen internationaal bestaat 35 jaar

dansen internationaal bestaat 35 jaar

Al 35 jaar kan er elke woensdagmiddag gedanst worden in het Hervormd Centrum in Ommen. Dit jubileum is op woensdag 23 maart feestelijk gevierd door de deelnemers. De twee dansgroepen hebben eerst gezamenlijk gedanst onder leiding van Herja Rozema. In de pauze stond er koffie met gebak klaar.

Mevr. Jansen, mevr. Boer, mevr. Gerrits, mevr. Harmsen en mevr. Kloosterman zijn verrast met een boeket bloemen omdat zij al ruim 25 jaar lid zijn van de dansgroep. De feestelijke dag is afgesloten met een heerlijk broodbuffet.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.