dalfsen maakt gehakt van balkbrug

Het eerste doelpunt van Dalfsen was raak in de twaalfde minuut. Doelpuntenmaker was topscorer Jeroen Kamphuis. In de 28e minuut werd het vervolgens 2-0 door Luc van der Vegt. Daarna ging het snel, weer Jeroen Kamphuis maakte na precies dertig minuten de 3-0. Vijf minuten voor rust had Kamphuis zijn hattrick al compleet. Vlak voor de thee scoorde Daan van de Vegt ook nog de 5-0 voor Dalfsen.

[tweetwidget type=”single” query=”719144710162489344″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

Na de pauze deed Balkbrug wat terug. Glenn Masman maakte in de 61e minuut de 5-1. Dalfsen ging na de tegentreffer op zoek naar meer doelpunten. In de 79e minuut lukte dat, Florian Braam scoorde de 6-1. Twee minuten later was het weer raak, Jeroen Kamphuis maakte zijn vierde doelpunt van de middag. Zo kon Dalfsen werken aan het doelsaldo.

Door de klinkende overwinning heeft Dalfsen nu 38 punten verzameld. Het blijft staan op de derde plek in de Vierde klasse H. Dalfsen heeft drie punten minder dan koploper SV Zwolle, maar de club uit Zwolle heeft nog een wedstrijd tegoed. Over twee weken gaat Dalfsen op bezoek bij De Gazelle uit Deventer.

Balkbrug SC blijft staan op de veertiende en laatste plek in 4H met slechts twee punten. Balkbrug weet al zeker dat het volgend seizoen in de vijfde klasse gaat spelen. Op zondag 17 april komt bij Balkbrug Lettele op bezoek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.