Home / archiefcentraal / cda luisteren naar de wensen van mensen

cda luisteren naar de wensen van mensen

CDA in Ommen houdt dit jaar de inloopspreekuren niet alleen in het gemeentehuis van Ommen, maar ook op locatie in de gemeente Ommen. Onder het motto: ‘luisteren naar de wensen van de mensen’, is er iedere maand een inloopspreekuur in het buitengebied en daarnaast ook in het gemeentehuis.

Inwoners van Stegeren, Junne en Arriën, maar ook groeperingen zijn maandag 25 april vanaf 19.30 uur welkom in Stegeren/Ommen bij Camping De Kleine Wolf (Camping van het jaar 2016) in Stegeren voor vragen, opmerkingen en goede ideeën over zaken, die hen ter harte gaan. Aansluitend gaat het CDA in gesprek met het Plaatselijk Belang Stegeren/Junne en Plaatselijk Belang Arriën.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.