Home / archiefcentraal / burgemeester eerste donateur nieuwe stijl ommer bissingh

burgemeester eerste donateur nieuwe stijl ommer bissingh

De Bissingh kost veel geld. Sponsors, bedrijfsleven en de Ommer bevolking brengen al behoorlijk wat bijeen om alle Bissinghdagen te bekostigen, maar meer is altijd welkom.

Om het liefhebbers van de Bissingh nog gemakkelijker te maken geld te doneren, heeft de site nu een handige tool gekregen. Via hier kun je kiezen voor een eenmalige of jaarlijkse bijdrage. 

Burgemeester Mark Boumans, die de Bissingh ook een warm hart toedraagt, was maandag de eerste die op deze manier geld doneerde via iDeal. Het bestuur van de Ommer Bissingh hoopt dat meer mensen zijn voorbeeld zullen volgen.

Stefan Kolling, sinds kort bestuurslid PR-zaken van de Stichting Ommer Bissingh: “Het hoeft helemaal geen grote bijdrage te zijn. Met tien euro zijn we al blij. Vrijwilligers steken heel veel tijd en energie in de organisatie van de verschillende themadagen, zoals De Boer Op, de Sport- en voicesdag  en de Kunst- en kidsdag, maar het kost, ondanks alles, toch altijd weer veel geld. We gaan er vanuit, dat er op deze manier wat extra binnenkomt.”

De website van de Ommer Bissingh is geheel vernieuwd; het moet een platform worden voor alle evenementen die ‘s zomers plaatsvinden. www.ommerbissingh.nl

 

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.