bewoners t vlierhuis krijgen gift van hervormde diaconie

Onlangs werd Zorgcentrum ’t Vlierhuis in Ommen, onderdeel van de Saxenburgh Groep, verblijd met een gift van de Hervormde Diaconie Ommen. Van het bedrag zijn teken- en schilderspullen aangeschaft voor de bewoners. Jannie Scheppink en Ali Pot-Vosjan kwamen de spullen aanbieden.

“De diaconie vindt het belangrijk om de gift in eigen plaats aan een goed doel te besteden. Wij hopen dat meer instanties dit voorbeeld volgen,” zo lieten zij weten.

Het materiaal is met zorg uitgezocht voor de specifieke doelgroep. “De cliënten zullen hier veel plezier aan beleven”, aldus coördinator Wijksteunpunt Agnes Sanders. “Namens onze cliënten willen wij de diaconie dan ook heel erg bedanken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.