Home / archiefcentraal / balkbrug pakt ook geen punten tegen lettele

balkbrug pakt ook geen punten tegen lettele

Beverwijk was helaas niet bereikbaar voor een reactie, maar Lettele-trainer Paul Roskam kon wel een reactie geven. “Het was een terechte overwinning voor ons. We creëerden meer kansen dan Balkbrug en ons veldspel was beter.” De overwinning was ook een fijne revanche voor Lettele, aangezien vorige week nog met liefst 7-1 werd verloren van Dalfsen. “Na zo’n verlies reken je nergens op, maar je hoopt natuurlijk altijd op een goede reactie van de ploeg.”

“In de eerste 25 minuten speelden we prima wat resulteerde in de voorsprong”, vervolgt de oefenmeester. “Daarna werd het wat minder. Vlak voor rust werd het 1-1 door een fout van onze keeper.” Na de rust liep Lettele uit naar 1-3, al was de derde goal opnieuw een gelukkige volgens Roskam. “De bal werd eerst op de paal geschoten en viel op de voet van één van onze spitsen. Daarna rolde de bal vanaf een afstand van ongeveer 30 cm door de benen van de keeper het doel in”.

Ondanks de overwinning moet Lettele nog steeds rekening houden met de strijd tegen degradatie. Lettele staat op een veilige plek, maar de afstand tot de play-offs is slechts twee punten.

Volgende week treft Lettele één van de concurrenten, DAVO. Laatstgenoemde ploeg staat twaalfde met 27 punten. De wedstrijd wordt zondag op sportpark De Spil gespeeld en begint om 14.00 uur. Het al gedegradeerde Balkbrug (2 punten uit 21 wedstrijden) speelt aanstaande zondag thuis tegen OVC’21. Ook deze wedstrijd begint om 14.00 uur.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.