auteur egostrippen rick van asperen bij open huis de nieuwe marke

Op donderdag 21 april organiseert Businesscenter De Nieuwe Marke in Ommen haar Open Huis, waarvoor alle ondernemers uit Ommen van harte zijn uitgenodigd.

Naast het feit dat je het pand kan bekijken, is er een bijzondere spreker uitgenodigd, Rick van Asperen. Rick is bekend van het boek Egostrippen. Maar wat is Egostrippen eigenlijk?

Egostrippen is een verzameling van verrijkende inzichten, intenties en vaardigheden waarmee je je eigen potentie en dat van anderen ontdekt en de ruimte leert geven om te kunnen groeien. Door je ego te strippen, merk je dat je veel gemakkelijker bij je potentie komt. Strippen betekent letterlijk ‘ontdoen van het overtollige’. Wat is dan het overtollige? Dat zijn bijvoorbeeld de hechtingen aan je gedachten, oordelen, vooroordelen, bezittingen, zelfbeelden en oude gedragspatronen.
Rick van Asperen legt in een boeiende en humoristische presentatie uit hoe je je ego kunt ‘strippen’, en welke potentie je daarmee vrij maakt. Een inspirerend verhaal waar je direct mee aan de slag kunt!

Businesscenter De Nieuwe Marke biedt alles wat de (kleine) ondernemer nodig heeft. Representatieve kantoren, praktische vergaderkamers, wachtruimte en alle benodigde faciliteiten. De huidige gebruikers van het pand presenteren op deze middag ook graag hun bedrijf aan de bezoekers.

Natuurlijk wordt de middag afgesloten met een informele netwerk. Ontvangst is vanaf 16 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar aline@planeffect.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.