asc62 verliest kraker

Bij winst zou ASC’62, de nummer vijf van de ranglijst in 2H, het verschil met koploper De Esch terugbrengen naar drie punten. Dan zou er wellicht voor ASC’62 nog een prachtige stunt in het verschiet liggen de komende weken en zouden de Dalfsenaren zich kunnen gaan mengen in de strijd om het kampioenschap.

De Esch en ASC’62 maakten er een spannend duel van vanmiddag in Oldenzaal. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en het was uiteindelijk De Esch die de meest gelukkige was van de twee. Nadat ASC’62 vlak voor de rust een grote kans miste op de openingstreffer was het een minuut later aan de andere kant wel raak. De Esch kwam vlak voor de theepauze op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Bart Benneker.

In de tweede helft bleef het duel spannend tot aan het eind maar ook in het tweede bedrijf was De Esch de gelukkige. Tien minuten voor tijd verdubbelde de koploper de voorsprong door een van richting veranderde vrije trap van Tomas Elbersen. Diep in de extra tijd leek het echter alsnog even spannend te worden toen ASC’62 via Matthijs van Gelder de aansluitingstreffer scoorde. Een minuut later sloeg echter ook De Esch toe en bracht Tomas Elbersen met zijn tweede van de middag de eindstand op 3-1.

Door de nederlaag haakt ASC’62 dus definitief af in de strijd om de titel. Het blijft op de vijfde plek staan in 2H en ziet de achterstand op koploper De Esch vergroot worden naar negen punten. Een periodetitel voor ASC’62 lijkt bovendien ook ver weg waardoor er geen nacompetitie voor promotie lijkt in te zitten voor ASC’62. Volgende week zijn de Dalfsenaren vrij en een week later speelt ASC’62 thuis tegen IJVV, de nummer vier van 2H.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.