advertorial donna viert feest

“We zijn een beetje uit ons jasje aan het groeien, maar we zijn creatief genoeg om veel collectie in onze kleine winkel op een stijlvolle manier te presenteren. ‘De keuze is reuze is een kreet die wij vaak horen’.”

DONNA is als een snoepwinkel voor elke vrouw. “Regelmatig ontvangen wij nieuwe items, we hebben bijvoorbeeld van iedere tas
maar één exemplaar en we werken met exclusieve merken, uniek in Ommen. Naast tassen van merken zoals X Works, Legend, By Lou Lou, Merel by Frederiek, Bulaggi vind je bij DONNA ook fashion sieraden van mooie merken zoals IxxxI, Melano, Josh, Karma, Take what you need, My 66, Oozoo, Bud to Rose en Speechless.”

Drie jaar alweer in Ommen, time fly’s when your having fun. En fun heeft Mechteld zeker, van je passie je beroep maken geeft je vleugels.
Als je iets met liefde doet, voelt het niet als werken. Daarnaast vindt ze het fantastisch om mensen met een blij gezicht en een mooi sierraad of tas de winkel te zien verlaten. Vandaar ook de tekst op het raam: ‘Jouw glimlach is ons mooiste cadeau’.

“Bovendien vinden we het erg leuk om van ieder cadeau een feestje te maken. Krijgen is leuk, maar geven moet ook een feestje zijn. Je kunt bij DONNA terecht voor een mooi cadeau, om jezelf te verwennen en ook Moederdag en Vaderdag zijn de momenten dat de klanten uit Ommen en omgeving de winkel weten te vinden.”

“Om te vieren dat DONNA drie jaar bestaat en om onze klanten uit Ommen en omstreken te bedanken willen we dit jubileum niet geruisloos voorbij laten gaan. Iedere klant ontvangt vrijdag 29 en zaterdag 30 april een cadeautje. Bovendien hebben we een prijzenpakket samengesteld voor een fantastische verloting. Voor iedere €10 die je in de week van dinsdag 26 april t/m zaterdag 30 april besteedt mag je een lot trekken. Aan het eind van de feestweek worden de winnende nummers getrokken en kunnen klanten prachtige prijzen winnen zoals een ring van Melano, een armband van My 66, een ketting van Dansk Smykkekunst, oorbellen van Viva, een armband van Josh en vele andere prijzen. De winnende nummers worden via Facebook en in de winkel bekend gemaakt.”

En als slagroom op de taart, ontvangt iedere klant, op vrijdagavond 29 april van 17.00 tot 21.00 uur, 30% korting op het tweede artikel (de korting geldt op het minst dure artikel, andere acties zijn uitgesloten). “Wij maken er een gezellige avond van met een hapje en een drankje. DONNA viert feest en we zouden het gezellig vinden als jij erbij bent.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.