Home / archiefcentraal / 3 2 winst voor flash nieuwleusen

3 2 winst voor flash nieuwleusen

Afgelopen zaterdag moest dames 1 van Flash Nieuwleusen naar Zuidhorn om daar een wedstrijd tegen dames 1 van De Meeuwen te spelen.

De Meeuwen speelden nog ergens voor, omdat ze anders degraderen. De Meeuwen waren goed gemotiveerd. Bij Nieuwleusen was dat niet het geval, maar toch stonden ze er met volle moed. De eerste set begon Flash met Melanie, Manouk, Sabine, Mireille, Jennelien, Maaike, en Irene. Deze set werd goed gespeeld. De meiden hadden alles onder controle. Deze set werd dan ook gewonnen met 25-20.

De tweede set was de opstelling gewijzigd, Mirthe kwam erin voor Melanie en Manon kwam erin voor Sabine. Deze set werd goed gespeeld en wonnen dan ook verdiend met 25-17.

Nu kwam de derde set eraan. Sijvert besloot om veel te wisselen. Flash moest erg in het spel komen, De Meeuwen speelden daar heel goed op in. Ze namen de leiding over van Flash. Flash bleef domme onnodige fouten maken en raakte de draad kwijt. Deze set werd door De Meeuwen gewonnen met 26-24.

Flash Nieuwleusen wist dat er nu verandering in moest komen. Het was namelijk absoluut niet nodig om deze wedstrijd te verliezen. De Meeuwen kregen extra moed, omdat zij de derde set gewonnen hadden. Flash probeerde het weer met een andere opstelling. Helaas waren ze het spel kwijt. Er gebeurde van alles, behalve dat wat ze moesten doen. Deze set werd weer verloren met 25-17.

Nu stond het 2-2 in sets en er moest een vijfde set komen. Flash Nieuwleusen maakte zich klaar voor de vijfde set. Dit was een spannende laatste set. De Meeuwen kwamen op het laatst nog spannend dichtbij! Maar gelukkig was daar het winnende punt en wonnen de meiden van flash met 15-12. Uiteindelijk kon Flash Nieuwleusen dus toch naar huis met de winst.

Volgende week hebben ze alweer de allerlaatste wedstrijd van dit seizoen. Deze zal om 17.00 uur gespeeld worden in Nieuwleusen tegen Dovo.

Lees ook

Overijsselse Golfkampioenschappen in Ommen groot succes

OMMEN – Op Hooge Graven Golfclub Ommen werden 3 oktober de Overijsselse Golfkampioenschappen gehouden. Door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.