21 jarige scooterbestuurder uit wijhe naar aanleiding van schietpartij zwolle

De twee mannen van 22 en 24 jaar die vannacht gewond raakten bij een schietpartij in Zwolle, zijn niet meer in levensgevaar. Dat laat de politie weten. Twee mannen werden na de schietpartij aangehouden, één van hen zit nog altijd vast voor betrokkenheid, meldt RTV Oost. 

Rond kwart voor twee vannacht kreeg de politie een melding over een schietpartij op de Wijheseweg in Zwolle. In een busje troffen agenten drie mannen, van wie twee gewond bleken te zijn.

Niet meer in levensgevaar
De mannen van 22 en 24 jaar uit Zwolle zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht, één van hen verkeerde in levensgevaar. In het ziekenhuis is de man gestabiliseerd. Beide mannen worden daar behandeld en zijn inmiddels niet meer in levensgevaar.

De derde man die in het busje zat, een 22-jarige Zwollenaar, werd in eerste instantie aangehouden door de politie. In de loop van de dag mocht hij weer gaan. De politie ziet hem niet langer als verdachte.

Scooterbestuurder zit nog vast
Op enkele honderden meters van de schietpartij gebeurde rond dezelfde tijd een ongeluk met een scooter. De 21-jarige bestuurder uit Wijhe is door de politie aangehouden.

Hij wordt verhoord en zijn scooter wordt onderzocht. De politie bekijkt wat zijn betrokkenheid is geweest bij de schietpartij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.