zelf muziek maken met interctive

Introductie van kinderen in muziek is een van de taken van de HaFaMO. Zij wordt daarin gesteund door de gemeente Ommen. De cursus was steeds een groot succes. Er is hierbij geen binding met de aangesloten muziekverenigingen.

Bij Inter@ctive kan een kind zeven uren met een echt muziekinstrument (trompet, saxofoon, klarinet xylofoon of trommel) aan de slag, onder leiding van professionele muziekdocenten. De kleine muzikant mag het instrument tijdens de cursus mee naar huis nemen. Op een speelse manier kan een leerling uit groep 4-7 uitproberen of hij/zij muziek leuk vindt.

De cursus wordt gehouden van 16 tot 17 u op dinsdag in het gebouw de Bazuin (naast de AH). De kinderen kunnen vanaf 15:45u bij het gebouw terecht. De totale bijdrage is slechts € 10.

De afsluiting van deze muziekuurtjes is een muziekfeest op zaterdag 4 juni samen met alle HaFaMO leerlingen in Ommen. De deelnemers vormen dan een echte band. In voorgaande jaren was er een muziekfeest in de Carrousel en in Octo4kids. In 2016 vindt dat plaats in het Vechtpodium op de Markt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.