workshop slim en fit ouder worden

Een workshop waarin vele vragen centraal staan. De deelnemers worden uitgedaagd om naar hun eigen situatie te kijken. Wat is voor jou belangrijk om alles zolang mogelijk te blijven doen? Wat gaat er goed en wat zou er eigenlijk anders moeten? Er zal herkenning zijn bij de andere deelnemers en soms zal een andere deelnemer een bruikbare tip voor je hebben.

Deelname is mogelijk voor alle 65+’ers die het leuk vinden om samen met anderen na te denken over hoe zij zo lang mogelijk zelfredzaam kunnen blijven. Opgeven voor de workshop kan tot maandag 4 april bij Landstede Welzijn Ommen. De kosten voor deze workshop bedragen 5 euro inclusief koffie/thee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.