Home / archiefcentraal / workshop slim en fit ouder worden

workshop slim en fit ouder worden

Een workshop waarin vele vragen centraal staan. De deelnemers worden uitgedaagd om naar hun eigen situatie te kijken. Wat is voor jou belangrijk om alles zolang mogelijk te blijven doen? Wat gaat er goed en wat zou er eigenlijk anders moeten? Er zal herkenning zijn bij de andere deelnemers en soms zal een andere deelnemer een bruikbare tip voor je hebben.

Deelname is mogelijk voor alle 65+’ers die het leuk vinden om samen met anderen na te denken over hoe zij zo lang mogelijk zelfredzaam kunnen blijven. Opgeven voor de workshop kan tot maandag 4 april bij Landstede Welzijn Ommen. De kosten voor deze workshop bedragen 5 euro inclusief koffie/thee.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.