Home / archiefcentraal / vrijwillige thuiszorg op zoek naar ervaringsdeskundige in dalfsen

vrijwillige thuiszorg op zoek naar ervaringsdeskundige in dalfsen

De jonge mantelzorger groeit op in een gezin met een familielid die extra zorg vraagt, bijvoorbeeld vanwege een psychische of chronische ziekte, beperking of een verslaving. Het maatje luistert naar verhalen en is er om gezellige activiteiten te ondernemen. Zo krijgen jonge mantelzorgers aandacht die heel waardevol kan zijn.

Ben jij geïnteresseerd in het project en wil jij een kind laten groeien door jouw aanwezigheid? Neem dan contact op met Ellen Bokdam via haar e-mailadres ebokdam@vrijwilligethuiszorg.nl of via telefoonnummer 0548 638830.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.