Home / archiefcentraal / verbouwing resto oco

verbouwing resto oco

Na een week van timmeren en schilderen is Resto OCO vorige week weer geopend. Daarnaast werd het interieur vernieuwd. Hierbij was het belangrijk voor Roel en Wilma v/d Vegte, de eigenaren van Resto OCO, om de herkenbaarheid en de gezellige, huiselijke sfeer te behouden en dat is volgens de vaste gasten goed gelukt.

Ben je nieuwsgierig naar het resultaat? Kom gerust even binnen. “In onze vernieuwde lunchroom kunt u tevens een aantal nieuwe gerechten proberen. Op onze nieuwe menukaart staan gerechten waarin wij producten van plaatselijke ondernemers verwerken zoals: Bakkerij ten Brinke, Keurslager Veltmaat, Vishandel Baarssen, Zuivelhandel Puur Vechtdal, Beekelaar Groente Fruit & Zuivel en Vechtdaleieren van de Fam. Schuttert.”

Tot 23 april ontvang je 15 % korting op uw lunch of diner onder vermelding van verbouwing. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.