verbazing bij handbalbond over stoppen sercodak dalfsen

“Ze hebben het goed verborgen weten te houden”, zegt Sjors Röttger. “Vorige week heb ik nog contact gehad met vertegenwoordigers van de club en ze hebben niets laten doorschemeren.”

Investeren loont zich
“Dalfsen heeft laten zien dat je met een investering een grote stap kunt maken richting de topsport. Daar waren wij als bond erg blij mee want het brengt de Nederlandse competitie op een hoger niveau. Het heeft ook wat losgemaakt in handballend Nederland. Het is heel jammer dat dat nu waarschijnlijk verdwijnt. Bij de bond raakt het ons allemaal.”

Het team is nog niet uitgeschreven voor de Eredivisie voor volgend seizoen. Het NHV kan ze alleen niet redden. “Wij ondersteunen verenigingen waar we kunnen, maar uiteindelijk is het aan de vereniging om keuzes te maken. Er is waarschijnlijk over deze beslissing goed nagedacht.”

Foto: Johan Wolff

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.