Home / archiefcentraal / veel publiek bij succesvol optreden de jonkvrouwen

veel publiek bij succesvol optreden de jonkvrouwen

Om 14.30 uur werd de eerste sessie in gang gezet onder leiding van dirigent Flip Jonkman uit Heino. De dames, met instrumentale begeleiding van drie accordeons, contrabas en drums, hadden er zin in. Zo zei een echtpaar uit Dalfsen: ‘Het straalde er van af’.

Veelvuldig werd meegezongen bij nummers als ‘Chanson d’amour’ van BZN. Bij het zingen van ’Waarom fluister ik je naam’ van Benny Neiman was het uiterst stil in de zaal. Een enkele smartlap zoals ‘Kom in mijn armen’ van Maywood deed het ook goed. Iedereen kent ook natuurlijk ‘Monja’ . Fantastisch natuurlijk wanneer iedereen meezingt. Nieuw was het prima gezongen ‘Rio’, ook van Maywood. Het werd een spetterende weergave. Evenals het met veel vaart gezongen ‘A world of our own’ van The Seekers. Shakira van Het Boskamp ging rond met de Hoge Hoed en daarin kon men de financiële waardering kwijt.

Na het finale lied ‘Und Morgen frὔh kὔss ich dich wach’ volgde een staande ovatie en gelijk klonk het ‘Zugabe, Zugabe’ wat spontaan werd beantwoord. Er komt zeker een vervolg, zo zei Willy Schrijver van Het Boskamp na afloop.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.