Home / archiefcentraal / veel buitenlandse inbreng op bpo kampioenschap in trefkoele

veel buitenlandse inbreng op bpo kampioenschap in trefkoele

Naast deelname uit Nederland is er veel aandacht uit het buitenland. Teams uit o.a. Oekraïne, Litouwen, Polen, Israël, Engeland, België, Frankrijk en Amerika zullen vertegenwoordigd zijn op het tweedaagse toernooi.

Zoals al jaren gebruikelijk in de Trefkoele zal op zaterdag 19 maart het Dutch Open Judo en Karate plaatsvinden. Verdeeld over twee hallen zullen ook de judoka’s en karateka’s zich van hun beste kant laten zien.

Een absolute aanrader om te komen bekijken is het Dutch Open Sambo, Combat-Sambo en Hand-To-Hand-Fighting op zondag 20 maart. Het is erg spectaculair om te zien, door de vele been- en armtechnieken die tijdens deze sporten gebruikt mogen worden. Sambo is een Russische krijgskunst en kan vergeleken worden met het Judo en diverse worsteltechnieken. Het Sambo wint ook in Nederland steeds meer aan terrein en veel judoka’s maken een zijsprong naar deze sport.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie betreffende het 25e Internationaal BPO Tournament en de vechtsporten? Ga dan naar www.budopromotionommen.nl.

Datum: 19 en 20 maart 2016
Organisatie: Budo Promotion Ommen
Locatie: Trefkoele+ te Dalfsen
Aanvang: beide dagen om 09.00 uur
Entree: t/m 12 jaar € 3,- en vanaf 13 jaar € 5,-

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.