usv niet langs haarle

De hoofdcoaches van USV en Haarle konden zich na afloop van het duel op sportpark Hulsterlanden wel vinden in de uiteindelijke 0-0 eindstand. USV wilde wat rechtzetten na het zwakke optreden van vorige week tegen rode lantaarndrager Balkbrug en Haarle wilden in de race blijven voor een toppositie in de 4e klasse. De wind was jammer genoeg de grote spelbreker en mede daardoor werd het geen aantrekkelijke wedstrijd.

USV kwam goed uit de startblokken en na drie minuten was het bijna al raak toen Ron Meijerink vrij voor Jordi Willems verscheen. De doelman redde echter bekwaam. Haarle kwam hierna wat beter in haar spel en kreeg ook een tweetal goede kansen. Joost Willems, de vervanger van topscorer Erik Westendorp, had beide keren het vizier niet op scherp staan.

Ook in de tweede helft hielden de ploegen elkaar redelijk in evenwicht al had de thuisploeg wat meer spelaandeel. Het moest desalniettemin alert blijven op de gevaarlijke tegenstoten van Haarle. Mathijs van Faassen en Tjerk Poppens waren nog het dichtst bij een doelpunt voor USV maar ook zij kwamen niet tot scoren. Het bleef dan ook 0-0.

Zondag staat voor USV de uitwedstrijd tegen De Gazelle op het programma. Om 14.00 uur wordt er onder leiding van arbiter G.J. Simmelink op sportpark Rielerenk in Deventer afgetrapt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.