Home / archiefcentraal / uitslagen springconcours pc avereest

uitslagen springconcours pc avereest

Op het springconcours in Zuidwolde heeft Marlijn Veerman de 1e prijs gewonnen in de klasse B, cat. DE met haar pony Passoa. Tijdens Paard 2016 heeft Tessa Rumph met I Follow You de eerste prijs behaald in het B springen, cat. C met 90.5 stijlpunten. Isa Legebeke reed met Sietske een foutloos klassiek parcours in de klasse L, cat. C en won de vierde prijs en de vijfde prijs in het progressief parcours. Lobke Smit won de vijfde prijs in het B springen klassiek, cat. DE met 82.5 punten. Vana Wever behaalde met Ursus de achtste prijs in het progressief parcours, klasse B, cat. D. Als groep en als tweetal deden een aantal clubleden een kur op muziek tijdens Paard 2016. Een mooie show!

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.