Home / archiefcentraal / tricklebolt en roadcrew bij cafe calluna

tricklebolt en roadcrew bij cafe calluna

Tricklebolt en Roadcrew treden 12 maart op in Café Calluna in Ommen. Vooraf vanaf 18.00 uur kun je opgeven voor de barbecue om met de bands te eten met vlees van de keurslager, salades, stokbrood, friet en sausjes.

Tricklebolt, afkomstig uit Lemele, maakt Engelstalige rockmuziek met als grote inspiratiebronnen Led Zeppelin, Deep Purple en Black Sabbath. Sinds de oprichting in 2014 heeft de band veel optredens gedaan op onder meer Stoppelhaene, HobNob, Pedro Pico Pop, Melkweg Amsterdam, Stone Rock en het Bevrijdingsfestival Overijssel. Of dat niet voldoende is wonnen ze in 2014 ook Kunstbende Overijssel en de bandcompetitie de Wraak van Salland. En stonden ze ook op Eurosonic en verzorgden zij de after-party bij Di-Rect in Kampen.

Roadcrew maakt muziek met uit het leven gegrepen teksten, een sound die pakt en een melodie die dagen bij blijft. De muziek heeft een volle sound door de samenwerking tussen de bas, drums en de drie gitaristen. Nadat Roadcrew de single Mary Jane uitbracht begin 2014 heeft de band de titelsong mogen maken voor de film ‘De Bende van Urk’ en won de band de prijs voor de ‘beste band van Flevoland’ (2013/14). Roadcrew stond al eens in het voorprogramma van Di-rect.

Alleen entree kost 5 euro. Voor deelname aan de barbecue geldt een meerprijs.

Foto: Johan Bokma

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.