Home / / tricklebolt en road crew zetten calluna op zijn kop

tricklebolt en road crew zetten calluna op zijn kop

Na een heerlijke en gezellige BBQ op het verwarmde terras bij Calluna liep de zaal al snel lekker vol.

Tricklebolt gaf rond 22 uur het startschot. Met de opzwepende HammondRock van de jonge helden uit Lemele en omstreken brachten ze het publiek in notime in de goede stemming. Menig bezoeker verbaasd zich nog steeds over de stijl van Tricklebolt die sterk doet denken aan de jaren 70. De mannen van Tricklebolt zijn hier heel duidelijk in,: ‘Hier geloven we in, dit is beter dan wat je nu hoort op 3FM! Het is niet voor niets de muziek uit de 70’s die nog voor een groot deel de top 1000 bepaalt. De nummers die je nu op 3FM hoort ben je over een paar jaar vergeten!!’. Aldus de band.

Na een korte break was het de beurt aan Roadcrew de HardRock’nRoll band van Urk! Stevige rock, afgewisseld met ballad achtige nummers die strak gespeeld worden door de Urker mannen. Dit 5-tal bezocht Calluna al eerder en hielden daar vorig jaar een voorprogramma van Di-Rect aan over.

Bert en Dorieke van Calluna hebben weer een keer in de roos geschoten, Calluna was lekker gevuld en de sfeer was als vanouds, zeer gezellig!!

Foto’s: Leo van den Berg

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.