tophandbal verdwijnt na dit seizoen uit dalfsen

Het bestuur is van mening dat het onverantwoord is om op basis van deze financiële uitgangspositie aan een nieuw handbalseizoen te beginnen. Wanneer gedurende een lopend handbalseizoen gestopt zou moeten worden, zou dat volgens het bestuur enorme schade toebrengen aan de speelsters, de technische staf, sponsoren, leveranciers en de handbalcompetitie.

Veertien titels
Dalfsen heeft de laatste jaren grote successen geboekt, sinds de eerste landstitel in 2011 zijn veertien titels in de prijzenkast verdwenen. Dalfsen onderscheidde zich van de andere teams door een uniek concept, waarbij de speelsters vijftien uur per week trainden en samen woonden in een hotel.

Einde van een tijdperk
Tien jaar geleden is gestart met de voorbereiding en realisatie van een uniek handbalconcept, dat is opgezet door René Cloo. Dalfsen is sindsdien uitgegroeid tot dé springplank voor jonge en talentvolle speelsters in de Nederlandse damescompetitie die de ambitie hebben om hun carrière te vervolgen in een aansprekende buitenlandse competitie.

Foto: Johan Wolff

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.