tophandbal in dalfsen blijft toch bestaan

Vorige week werden er al snel acties opgestart om Sercodak Dalfsen te behouden. Bijvoorbeeld door de actie van vrijwilliger en fan Fred Snijder, ook Wennemaars kondigde direct al aan zich hard te willen maken voor de club. 

Wennemars: “Het gaat gewoon door. De club blijft bestaan. Die meiden kunnen allemaal naar het buitenland, zoals veel speelsters al via Dalfsen een mooie carrière aan het maken zijn. Als je bekijkt hoe populair het handbal aan het worden is en wat het allemaal losmaakte toen het bericht vorige week naar buiten kwam, dan blijkt wel hoe mooi deze club is. Deze club moet ook gewoon blijven bestaan.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.