Home / archiefcentraal / tibben nieuwleusen is klaar voor de lente zon tweede paasdag geopend

tibben nieuwleusen is klaar voor de lente zon tweede paasdag geopend

Buitenzonwering, screens of terrasscherm

Een screen of rolluik helpt prima om de zon en de warmte buiten te houden. Zo kunt u genieten van een warme voorjaarsdag of zwoele zomeravond, maar blijft het in huis lekker koel. Screens en rolluiken kunnen elektrisch bediend worden, door middel van een afstandbediening zo vanuit uw luie tuinstoel. Een mooi terrasscherm, of knikarm-scherm, is ideaal voor boven de tuindeuren, bovendien is het heerlijk om daar ook ’s avonds nog onder te zitten. Denk bij die tuindeuren dan wel een een goede insecten-hor. Ook daarbij kunnen wij u helpen!

Raamdecoratie 20% korting

In onze showroom hebben wij binnenzonwering (raamdecoratie zoals een duette, rolgordijn of horizontale jaloezie) in verschillende modellen en uitvoeringen hangen. Dat is prettig voor u, zo krijgt u een goed beeld van de producten en kunnen wij u duidelijk uitleg geven over de mogelijkheden. Profiteer ook van onze lente-actie; tot en met april krijgt u 20% korting op alle raamdecoratie-producten van de thuiscollectie.

Tweede Paasdag geopend

Wij zijn 2e Paasdag geopend van 12 tot 17 uur. Tijdens deze gezellige dag bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in onze winkel. De nieuwe pvc-click vloer die wij ook hebben laten zien op de Damito-consumentenbeurs in Dalfsen is nu in de showroom te bewonderen.

De Pure-vloer is een ideale click-vloer. Dankzij de sterke basis en de productie van het pvc-zonder-weekmakers is het een stevige vloer. Een uniek click-systeem zorgt ervoor dat de vloer vlot te leggen is. In de meeste gevallen is egaliseren niet nodig, dus kunnen wij de kamer binnen een dag voor u opknappen. Deze pvc-click vloer is een mooi alternatief voor een pvc -loer die je verlijmt. Wilt u meer weten, kom dan naar onze winkel aan de Kalkovenweg 1 in Nieuwleusen. Of kijk op www.tibben.nl voor meer informatie.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.