tabletcafe bibliotheek ommen op donderdag 17 maart

Via de blog http://tabletcafeommen.blogspot.nl/ kun je zien wat er allemaal al eens gedaan is, maar wees gerust, het meeste komt steeds weer terug en als ze geen antwoord op jouw vragen weten, proberen ze het samen op te zoeken.

Je kent allemaal de streepjescode, ook wel barcode genoemd. Daar kun je niet meer omheen, staat op elk levensmiddel, ja op alles wat je in de winkel koopt en zo kan de kassa de prijs scannen. Maar een QR-code. Weet je ook wat dat is? Die scan je zelf! Met je tablet of je telefoon. Heb je Android dan is QuickMark een goede app. Heb je Apple, dan zou je eens kunnen kijken naar QR Reader. In het tabletcafé ga je eens kijken wat je er mee kunt!

Dus bovenal een gezellige ochtend! Je bent van harte welkom van 10 tot 12 uur op donderdag 17 maart. Toegang vrij, koffie tegen vrijwillige bijdrage.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.