Home / archiefcentraal / succesvolle ledenvergadering ondernemend dalfsen

succesvolle ledenvergadering ondernemend dalfsen

In Grandcafé 1231, Ribs & Burgers kwamen ondanks vele afmeldingen toch zo’n 30 ondernemers bij elkaar om met elkaar te praten over allerlei zaken, o.a. parkeren in het dorp, contributie, baatbelasting en freeriders, financiën en de activiteiten zoals de komende Lentefair op zaterdag 9 april.

Er wordt nog gezocht naar sponsoren voor de Moeder- en Vaderdagactie, want bij beide acties worden 50 dorpsgenoten in het zonnetje gezet met een presentje. Na de pauze spraken Rogier Lukas, Karolien Slurink-Spijker en Alexander van Doorn van Vechtstede Notarissen over het belang van de Ondernemers-scan en het regelen van zaken als het minder goed gaat, zowel zakelijk als privé. De sprekers werden bedankt voor hun informatie en de avond werd verlengd met een gezellig hapje en drankje.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.