stille week in de kerken van ommen

Op maandag 21 maart is de eerste viering in de Rooms Katholieke Kerk. De diensten krijgen een vervolg op 24 en 25 maart in de Hervormde kerk en de Gereformeerde kerk. Al deze vieringen beginnen om 19.30 uur.

De Paaswake wordt gehouden op Stille Zaterdag 26 maart en begint om 21.00 uur in de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt. De Paaswake is het feest van het licht, het feest van het water en het feest van de vreugde om Jezus’ verrijzenis.

Ook dit jaar wordt er op Paasmorgen 27 maart een Paasjubel gehouden. Muziekvereniging De Bazuin verleent hierbij medewerking. De Paasjubel vindt plaats op begraafplaats Laarmanshoek en begint om 07.45 uur, gevolgd door een gezamenlijk ontbijt vanaf 08.45 uur voor jong en oud van alle kerken in de Kern aan de Bouwstraat. Om 10.00 uur worden de Paasdiensten gehouden in de verschillende kerken.

Voor een overzicht van de diensten en de voorgangers verwijzen we naar www.pkn-ommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.