stijn hulst tweede bij gewestelijke kampioenschappen allround

In dezelfde categorie behaalde Ingmar Hof een knappe vierde plaats. Sam van Hulzen werd 13e en Mart Koggel kwam helaas ten val op de 500m en eindigde daardoor als laatste in het eindklassement. Anke Breunis behaalde in dezelfde categorie bij de dames een uitstekende vijfde plek. Bij de C-junioren werd Eva Eghuizen 16e bij de dames en bij de heren behaalde Maxim van Marle een mooie zevende plaats.

Stefan Westenbroek was op weg naar een podiumplaats, maar moest na de 500 meter afhaken wegens ziekte. Een mooi verlopen wedstrijd onder leiding van twee scheidsrechters van Stokvisdennen, Ilonka van Marle en Arwin Breunis. Aan hen ook de eer om de medailles om te hangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.