start van een uniek leefstijl project be healthy

De onderwerpen als voeding, stress, ademhaling, mind en fysiek buiten training zijn de belangrijkste elementen van het programma. De coaches zijn: Danielle Westerman (diëtiste), Ingrid Groen, (VJG coaching/mind training), Wendy Dalhuisen (personal trainer) en Chiel Koen (fysio- en manueel therapeut van Fysiomobilae).

Eten doen we elke dag, soms denken we niet eens meer na over wat we kopen. De producten die we in ons wagen leggen zijn vaak gekozen uit gewoonte. Maar wat kopen we nu eigenlijk en welk effect heeft dat op onze gezondheid? Voeding en bewegen maar ook weinig stress hebben zijn de basis van onze gezondheid. Danielle Westerman, diëtiste, wil je de komende weken begeleiden in andere keuzes maken qua voeding om u fitter en gezonder te voelen voor eens en voor altijd.

Personal trainer, Wendy Dalhuisen
Wendy verzorgt het ‘beweeg’ stuk binnen het programma. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij in de 100 dagen, drie keer per week gaan trainen. Twee keer per week in groepsverband en één keer zelfstandig. De trainingen worden gegeven in een ‘boerderij omgeving’ waar alle elementen aanwezig zijn om een leuk en gevarieerde training te doen.

Voordat er wordt begonnen met het programma, wordt er eerst een rust- en een inspanningstest afgenomen. Hier wordt er gekeken of je in rust echt in rust bent, hoe vaak wordt er adem gehaald wordt en of er sprake is van stress. De inspanningstest verteld op welk hartslag niveau er getraind moet worden om zo je doelstelling te behalen. Meten is Weten.

Bewustzijnscoach, Ingrid Groen
“Ik ben Ingrid Groen, bewustzijnscoach bij mijn praktijk Voel Je Goed- Coaching. In de projectgroep ondersteun ik de deelnemers op het mentale vlak.”

“Creëren van een nieuwe levensstijl vraagt ook een verandering in je mindset. Om het totaal resultaat nog krachtiger neer te zetten ga ik in twee wekelijkse sessies met de deelnemers aan de slag om hen mentaal te ondersteunen en handvatten te geven op momenten dat ze vastlopen. Niet alleen voor de duur van het project maar de handvatten blijven ook na het project ontzettend waardevol om te voorkomen dat je terug valt.”

“Mijn werkwijze is er op gericht om op een actieve en heel effectieve manier een positiever leven te creëren. Met dit doel hoop ik een heel waardevolle bijdrage voor de deelnemers aan het project te leveren.”

Fysio-/manueel therapeut, Chiel Koen
Chiel Koen, is de aangewezen fysio-/manueel therapeut die bij klachten de klant grondig onderzoekt en advies meegeeft aan de trainer zodat de klant veilig en doelgericht zijn/haar trainingen kan doen.

De cursus kan doorlopend gestart worden. Voor verdere vragen kun je terecht bij Wendy Dalhuisen, 06 200 80 444 of via wendy@gewichtcoach.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.