sportieve wandeling in het reestdal maak je samen met anderen

De wekelijkse wandeling duurt anderhalf tot twee uur. Echt iedereen die het leuk vindt, is welkom. Jong en oud, man en vrouw. Kom samen of alleen, want bij het gebrek aan een wandelmaatje thuis blijven zitten, is met deze groep niet langer nodig. Voor de nodige afwisseling varieert het vertrekpunt met enige regelmaat. Stevige schoenen zijn wel altijd aan te raden, het loopt een stuk lekkerder. En met een paar euro in de zak is een kop koffie of thee met een stuk koek snel gekocht. Het belooft een leuke, enthousiaste wandelgroep te worden, die wekelijks geniet van de beweging en ontspanning in het prachtige landschap van het Reestdal.

Praktische informatie
Vrijwilliger en natuurgids Henny den Besten coördineert de wandelgroep, waaraan op eigen risico wordt deelgenomen. Wie voor het eerst mee wil wandelen, meldt zich vooraf bij haar aan via Bestenh5@gmail.com of 06 – 37376654. Altijd handig voor de contactgegevens. In de meeste gevallen vertrekt de wandelgroep vanaf Bezoekerscentrum De Wheem, Oud Avereest 22 in Balkbrug. Als het anders is, worden alle wandelaars hierover tijdig geïnformeerd. Andersom is afmelden bij verhindering niet nodig. Deelname aan deze wandelgroep is dus vrijblijvend genieten in een uniek gedeelte van onze gezamenlijke achtertuin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.