Home / archiefcentraal / smashbaltoernooi door volleybalvereniging flash

smashbaltoernooi door volleybalvereniging flash

Alle groepen 6 en 7 hebben in de twee weken voorafgaand aan het toernooi twee clinics gekregen van het beweegteam Nieuwleusen en buurtsportcoach Marco Hollak. Daarin werd er o.a. geoefend op de smash en kregen de groepen uitleg over de spelregels. Ook hebben de kinderen tijdens deze clinics het spel kunnen oefenen voor het toernooi.

Het smashbal toernooi wordt gehouden in sporthal de Schakel aan de Koningin Julianalaan. Ingang is bij Flashpoint. Je bent van harte welkom om te komen kijken bij het smashbal toernooi en de kinderen aan te moedigen. Toegang is gratis.

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.