sfeer concert door kunst na arbeid

Het orkest stond dit concert tijdelijk onder leiding van Dirigent Jan Schoonhoven. Met het nummer Eventide Fall werd het concert muzikaal geopend waarna de eerste tekenen van zon, zee & strand werden geïntroduceerd met het nummer A sunrise impression. Met de muziekclub probeert KNA de jeugd in Lemele enthousiast te maken voor muziek. Een aantal jeugdleerlingen hebben tijdens het concert dan ook hun eerste muzieknoten laten horen. Ze kregen hiervoor een staande ovatie van het publiek. Het orkest ging vervolgens verder in tropische sferen met de nummers: Laat de zon in je hart en Tropical Party. Waarna het blok voor de pauze werd afgesloten met de gezamenlijke mars Seeadler. Dit jaar bestaat KNA 70 jaar, het is dan ook geweldig dat er nog één muzikant van het eerste uur in het orkest mee speelt. Herman Kleinhorsman (sr) is onder veel applaus gehuldigd voor zijn 70 jarig jubileum. Het is bijna niet in woorden uit te drukken wat Herman voor KNA heeft betekend. Ondanks zijn hoge leeftijd is hij altijd nog bereid om zijn handen uit de mouwen te steken.

Na de pauze ging de drumband onderleiding van Martin van der Veen verder. Door de drumband werd er een gevarieerde en swingende show gepresenteerd. Met o.a. Party in Brasil, Back to Santana en Rock March.

Het orkest met muzikale ondersteuning van Mieke Bruins, Richard Schoonhoven en Charlotte Kleinlugtenbeld gingen vervolgens verder met het toepasselijke nummer Aan de Kust. Met nummers als Walking on sunshine en Surfin FM wist KNA het swingende karakter goed vast te houden. Het concert werd afgesloten met de gezamenlijke mars Crawley. In het slot woord van de voorzitter werd iedereen bedankt . Een speciaal woord van dank was er voor de 95-jarige Aart Wagenaar, die na een lange periode stopt als muzikant bij KNA. KNA kan terugkijken op een geslaagd concert.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.