seniorentoneel een pittig wiefie in lemelerveld

Een leegstaande woning op de eerste verdieping in een verwaarloosde buurt staat te huur. Willem is uit het bejaardenhuis gevlucht en Marie wil niet meer bij haar dochter wonen. Beiden willen ze de woning en besluiten deze te delen. Twee eigenwijze senioren die gaan samenwonen? Het blijkt niet zo makkelijk te zijn als ze dachten. Dochter Sientje en zoon Lucas zijn het er niet mee eens en bovenbuurvrouw Bosman aast op dezelfde woning, maar kameraad Jannes en conciërge Koslowski helpen een handje. En dan stapt de politie de woning binnen door een kleine vergissing van Willem.

Kortom, kom kijken in zaal Reimink in Lemelerveld op woensdag 30 maart, aanvang 14.00 uur of donderdag 31 maart, aanvang 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.