Home / archiefcentraal / sc lemele organiseert voor de 23e keer het lemels open

sc lemele organiseert voor de 23e keer het lemels open

De poulewedstrijden worden gespeeld vanaf maandag 30 mei t/m donderdag 2 juni. De finales worden vrijdag 3 juni afgewerkt.

Het Lemels Open is bekend om haar unieke formule. Een van de regels is dat een team moet bestaan uit minimaal twee dames en maximaal twee selectiespelers (eerste of tweede elftal, dispensatie naar oordeel van toernooileiding). Verder tellen doelpunten gemaakt door een dame of een doelpunt gemaakt met het hoofd voor twee. Recreatieteams mogen geen selectiespelers opstellen.

Iedereen die een team kan samenstellen uit minimaal zeven personen kan meedoen. Zo kunnen teams gevormd worden uit een familie, straat, vereniging of een willekeurige andere groep. Het team kan ingeschreven worden in twee categorieën, namelijk prestatie of recreatie. Inschrijven kan bij Raymond Dijk, Dorsweg 26, Lemele, 0572 – 331772. Ook kan gemaild worden naar lemelsopen@sclemele.nl. Kijk voor meer informatie op www.sclemele.nl/lemels-open.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen JO11-2 kampioen

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 18 december speelde S.V. Nieuwleusen JO11-2 in Zwolle de kampioenswedstrijd tegen SVI. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.