Home / / publiek geniet van mode in centrum van ommen

publiek geniet van mode in centrum van ommen

Op het Kerkplein in Ommen werd zaterdag weer de bekende modeshow gehouden. Modellen pareerden over de catwalk in de nieuwste mode van de Ommer winkels. En niet alleen het publiek genoot er van, ook de modellen genoten volop van alle aandacht.

Deelnemers waren: Quattro Store men and women, Beverly Brugstraat, Solo Mode, Cecil, Shoeby, Van Vliet Mode, LEF fashion, Sproetjes, Xantoes, Kerkplein 11, Hoogeveen Mode, Quinn, Stout, Woods, Ter Stal, Daan Mode, Prins Sport Ommen.

Lees ook

Leon Stolte voor het derde seizoen bij START Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Motorcoureur Leon Stolte gaat in 2021 zijn derde jaar in bij het team …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.