proeverij opent nieuwe keuken rosengaerde

De Rosengaerde staat deze week in het teken van Zorg en Welzijn. Vrijdagmiddag was er een open dag in de vorm van een proeverij. Ook kon je kennis maken met de vele mogelijkheden die Rosengaerde te bieden heeft. De nieuwe ontmoetingsruimte‘De Blauwe Bogen’en de nieuwe keuken werden feestelijk geopend.

Wensboom
In aanloop naar de week van Zorg en Welzijn heeft er bij Rosengaerde een wensboom gestaan. Rosengaerde maakte vanmiddag bekend welke wensen in vervulling zijn gegaan. Zo mogen, Mevr. Westerhof – Baarslag en Dhr Hilgenkamp een bezoek brengen aan een lammetjesdag. Mevr. van Zwolle mag naar het Muzieum. En Dhr. Bosch en Mvr. Morrenhof- Smit, mogen met een ballonvaart mee.

Veel mensen namen een kijkje in de keuken om kennis te kunnen maken met de nieuwe vorm van maaltijdbereiding. Tevens waren er verschillende demonstraties van onder andere de badbrancard, de robotkat en de braintrainer. De schoonheidsspecialist was aanwezig, de nieuwe wasserij was te bezichtigen en er was informatie over domotica, het personenalarmeringssysteem aiuta. Johan Bokma maakte foto’s.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.