Home / archiefcentraal / prachtig optreden just for fun in het boskamp

prachtig optreden just for fun in het boskamp

Het amateurkoor groeit en bestaat momenteel uit 45 leden van 55 jaar en ouder. Zij zingen vooral Engelstalige popmuziek uit de ‘60 en ‘70 jaren met een overloop naar de ‘50 en ’80-er jaren. Hieronder zitten natuurlijk ook bekende meezingers. Het koor oefent iedere maandagmorgen van 10.00 – 12.00 uur in de Panoramazaal van de Trefkoele+. Diverse nieuwe popsongs worden momenteel ingestudeerd en zullen zeker ten gehore gebracht worden.

Onder de enthousiaste leiding van haar dirigent Dian Heerema uit Zwolle komt het koor steeds beter tot haar recht en wordt de lat, als het kan, telkens opnieuw een beetje hoger gelegd. Kortom, het is de moeite waard deze avond te reserveren voor het popkoor.

Aanvang 20.00 uur. Je betaalt geen entree, maar je kunt een leuke vrijwillige bijdrage doen in de hoge hoed.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.