Home / archiefcentraal / postzegelmanifestatie in nieuwleusen op zaterdag 26 maart

postzegelmanifestatie in nieuwleusen op zaterdag 26 maart

Mensen die op zolder of in een kast nog een oude verzameling postmateriaal, enveloppen of ansichtkaarten hebben liggen kunnen terecht om die verzameling door vakmensen te laten bekijken en advies erover te ontvangen.

Op de beurs staan naast de vele clubhandelaren ook de eigen leden die voor iedere verzamelaar iets te bieden hebben en waar je ook terecht kunt met vragen en problemen. Zij zien zoveel verzamelingen dat een goed advies altijd voorradig is.

Voor de verzamelende jeugd is er een extra attentie op te halen bij de bestuurstafel. De jeugdleider kan helpen bij het verder aan de jeugd aangepast verzamelen, onder anderen via Facebook, Twitter en andere moderne communicatievormen.

Iedereen kan meedoen met de tombola met geweldige postzegelprijzen. Verder kan iedere bezoeker de gratis Filakrant meenemen. Een krant met veel interessante en lezenswaardige artikelen voor elke verzamelaar, uitgegeven door de organisatie van de Eindejaarsbeurs in Barneveld.

Deze beurs met gratis toegang wordt voor de zesde keer in Nieuwleusen gehouden. De organisatie hoopt dat deze beurs zich mag verheugen op een grote belangstelling van vele verzamelaars over heel het land. De decemberbeurs in Dalfsen trok vorig jaar ruim 400 bezoekers. Gelukkig weten de verzamelaars uit onze Regio en ver daarbuiten de beurs steeds beter te vinden.

Postzegelvereniging ‘t Raedthuys (met jeugdafdeling) is een regionale vereniging voor verzamelaars van alles rondom post, postgeschiedenis, postbezorging en postzegels. De leden van de vereniging komen uit: Dalfsen, Lemelerveld, Heino, Ommen, Dedemsvaart, Nieuwleusen, Staphorst, Hasselt en Zwolle. Een groot gebied met veel verzamelaars, verenigd in een gespecialiseerde verenging. Ze komen maandelijks bijeen op elke vierde dinsdag van de maand, behalve in de zomer.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.