pannenkoekendag bij nijenhaghen

De leerlingen uit de groepen 7 en 8 gaan vrijdag 18 maart weer pannenkoeken bakken voor de bewoners en bezoekers van wijksteunpunt Nijenhaghen in Ommen. De leerlingen hebben de taak om de eetzaal gezellig aan te kleden, de pannenkoeken te bakken en de bewoners en gasten van het Wijksteunpunt de pannenkoeken te serveren.

Als de ruim 200 pannenkoeken weer klaarstaan en de eters bediend zijn, schuiven de leerlingen gezellig aan en eten mee. Eerdere jaren was het een groot succes en elk jaar vragen de bewoners de kinderen weer terug voor het volgende jaar. De leerlingen van de Dennenkamp geven daar graag gehoor aan.

Nationale Pannenkoekdag krijgt dit jaar een extra feestelijk tintje. Op die dag wordt namelijk het 10-jarig bestaan gevierd. Het gaat ongetwijfeld ook dit jaar weer een smakelijke lunch worden. En het is tijdens deze lunch met jong en oud aan één tafel altijd bijzonder gezellig.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.