overtuigende zege asc62

Nummer zes ASC’62 ging vanmiddag op bezoek bij DOS Kampen, de nummer acht van de zaterdag 2e klasse H voorafgaand aan het duel. ASC’62 was eigenlijk het gehele duel de betere ploeg en kwam na ruim een kwartier spelen ook verdiend op voorsprong. Rick van Faassen schoot namens de Dalfsenaren de 0-1 binnen.

ASC’62 kreeg in de eerste helft nog een aantal kansen om de score nog voor de rust uit te breiden maar liet deze onbenut. Na de rust verdubbelde ASC’62 vervolgens wel de voorsprong, toen het mocht aanleggen vanaf elf meter. Chiel Pasman schoot in de 55e minuut de toegekende strafschop onberispelijk binnen en bracht de stand op 0-2. Rick van Faassen zorgde vervolgens een kwartier voor tijd met de 0-3 voor het slotakkoord.

Een comfortabele zege dus voor ASC’62 die zich inmiddels zo goed als zeker lijkten te hebben verzekerd van lijfsbehoud in 2H. Na vandaag staat het met 31 punten op de zesde plek, twaalf punten verwijderd van nacompetitieplek elf. ASC’62 kan zelfs eerder naar boven kijken aangezien het gat met de koploper slechts vijf punten is. De verschillen bovenin 2H zijn dan ook erg klein.

Volgende week staat er voor de minst gepasseerde ploeg uit 2H, want dat is ASC’62 inmiddels, een mooie wedstrijd tegen nummer vijf Dieren op het programma. Op sportpark Gerner in Dalfsen zal om 14:30u afgetrapt worden.

Stand bovenin 2H:
1. IJVV – 36
2. De Esch – 35
3. DZC’68 – 33
4. Hulzense Boys – 33
5. Dieren – 33
6. ASC’62 – 31

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.