ovc21 te sterk voor fc rdc

OVC’21 en FC RDC staan dicht bij elkaar in de Vierde klasse H. OVC’21 staat op de twaalfde plek met twintig punten. Als OVC’21 op de twaalfde plaats staat aan het einde van het voetbalseizoen dan volgt nacompetitie tegen degradatie voor de ploeg uit Ommen. FC RDC staat op de dertiende plaats met zeventien punten. Als FC RDC aan het einde van het seizoen nog steeds op de dertiende plek bivakkeert dan degradeert de ploeg uit Deventer naar de Vijfde klasse.

De stand onderin 4H:
10. De Gazelle – 21
11. DAVO – 20
12. OVC’21 – 20
13. FC RDC – 17
14. Balkbrug – 1

Volgende week zondag 20 maart staat voor OVC’21 een thuiswedstrijd op het programma tegen DAVO.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.