opnieuw puntverlies voor ozc

OZC Ommen ging vanmiddag op bezoek bij Hardenberg’85, een middenmoter uit de zaterdag 3e klasse C. OZC daarentegen was voorafgaand aan het duel de nummer twee van de ranglijst en is nog volop in de strijd om het kampioenschap. In die strijd leed OZC vorige week tegen Hatto Heim een onverwachte en ongewenste nederlaag en kon het zich vandaag niet opnieuw een misstap permitteren.

Helaas voor de ploeg uit Ommen werd dit doemscenario alsnog werkelijkheid. Het bleef vanmiddag op een 2-2 gelijkspel steken en liep opnieuw averij op in de titelstrijd. Aangezien de drie concurrenten, SC Lutten, Gramsbergen en Bergentheim, wel wisten te winnen zakte Lutten na vanmiddag twee plekken op de ranglijst naar de vierde plek. De titel raakt hierdoor voorlopig uit zicht voor OZC dat een achterstand van vier punten heeft op koploper SC Lutten met nog zes wedstrijden te gaan in 3C.

Volgende week in het paasweekend is OZC vrij. Een week later hervat de ploeg uit Ommen vervolgens de competitie tegen hekkensluiter HFC Storica. OZC zal zich dan proberen te revancheren na de afgelopen twee weken en moet daarnaast hopen op puntverlies van de top drie.

Stand bovenin 3C:
1. SC Lutten – 43
2. Gramsbergen – 40
3. Bergentheim – 40
4. OZC – 39

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.