open dag week van de zorg en welzijn

Op woensdag 16 maart is iedereen van harte welkom in ’t Noaberhuus vanaf 13.00 tot ongeveer 15.00.

RIBW Dalfsen/Lemelerveld
Tijdens de week van de zorg en welzijn is er gelegenheid om met begeleiders van de RIBW in gesprek te gaan. De RIBW groep Overijssel helpt mensen bij het meedoen in de maatschappij en te werken aan zelfstandigheid en herstel. Begeleiding wordt zowel in de thuissituatie geboden, maar ook is er mogelijkheid tot 24uurs zorg. Begeleiders van de RIBW gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden.
Tevens is er gelegenheid om te informeren over stages en over hoe je begeleider kan worden bij de RIBW groep Overijssel.

De RIBW is gevestigd in ’t Noaberhuus. Daarom kun je op deze dag ook een kijkje nemen in ‘t Noaberhuus, ook wel wijksteunpunt genoemd. Het is samen met Rosengaerde, Landstede, Vechthorst en Philadelphia opgezet als sociale wijkvoorziening. Men kan hier samenkomen voor een praatje, een maaltijd of een leuke activiteit. Ze werken samen met een groot team vrijwilligers. Je kunt op deze dag ook informatie krijgen over vrijwilligerswerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.