Home / archiefcentraal / open dag obs vinkenbuurt

open dag obs vinkenbuurt

De leerkrachten en aanwezige ouders vertellen graag over de school, de samenwerking tussen school, ouders en buurtschap en natuurlijk het onderwijs aan de kinderen. Een mooie kans om de kinderen en leerkrachten aan het werk te zien en om meer over de school te weten te komen.

Klein, rust & groen, de kracht van samendoen
OBS Vinkenbuurt midden in het groen en heeft een ruime uitdagende groene speelomgeving. Niet alleen om te spelen, maar ook om in te leren en te ontdekken en te ervaren wat het bui tenleven biedt. Samen leren en spelen, iedereen mag meedoen. Al meer dan 100 jaar komen kinderen naar de school in Vinkenbuurt. Zowel kinderen als ouders vanuit verschil lende levensbeschouwingen voelen zich welkom. Samen wordt er gevierd en er zijn regelmatig diverse activiteiten, waarbij de betrokkenheid van ouders groot is.

Het kleinschalige onderwijs biedt unieke mogelijkheden. Door groepsdoorbrekend individueel gericht onderwijs wordt elk kind gezien. Met het bieden van maatwerk kunnen talenten optimaal ontwikkeld worden van zowel de denkers als de doeners. Worden wie je bent in een veilig en sociaal klimaat, geeft een goede basis voor de toekomst.

Meer informatie is te vinden op www.obsvinkenbuurt.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.