Home / archiefcentraal / ook reuma moet de wereld uit

ook reuma moet de wereld uit

Het Reumafonds strijdt voor een beter leven met reuma nu en een leven zonder reuma in de toekomst. Ze geven voorlichting, ondersteunen patiëntenactiviteiten en komen op voor de belangen van mensen met reuma bij politiek en zorg. Het fonds krijgt hiervoor geen subsidie van de overheid en is dus volledig afhankelijk van giften van particulieren en bedrijven.

Als collectant of mede-organisator van de collecteweek ben je dan ook van groot belang. Geef het Reumafonds zo snel mogelijk door dat je wilt meehelpen aan het doel om mensen met reuma een beter leven te geven.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.